tiistai 2. syyskuuta 2008

Huono ranskatar, liian vähän kenkiä

"Laukku osoittaa pukeutumistapaa paremmin millainen nainen haluaisimme olla." - Catherine Joubert, psykologi

Noh, nyt minä ymmärrän miksi en ole oikein integroitunut tähän maahan. Minulla on selkeästi aivan liian vähän kenkiä ja laukkuja.

Tänään lounasaikaan selasin soijapihvien ja herneiden lomassa erästä paikallista naistenlehteä ja osuin kengistä ja laukuista puhuvaan artikkeliin. Ranskatar kuulemma ostaa keskimäärin kuusi paria kenkiä vuodessa, kun Euroopan keskiarvo on 4,8. Sama ranskatar hankkii noin kaksi laukkua per vuosi.

Minulla on ehkä kaikenkaikkiaan kuusi paria kenkiä. Tai kahdeksan. Niistäkin tasan kahdet ovat korolliset. Neljä käyttökelpoista laukkua. Sillä ei vielä selkeästikään identifioiduta ranskattareen. (Ainiin, ja en myöskään kykene kulkemaan avokkaissa marraskuussa...)

Siitä aasinsilta likaisiin tennareihini:
Päivän muoti-ikoni on aamulla vastaani tullut noin 6-vuotias pikkutyttö. Musta tunika, harmaat legginsit, mustat ballerinat ja kaulassa isot helmet. Laukaisi minussa tarpeen saada semmoiset tummat isot helmet.

Näin tässä maassa.

4 kommenttia:

 1. Joo ne pikkumimmit koulussa... onneksi meidän pojilla ei kummempaa hinkua muodin perään (vielä) ; riittää kun saa Cars-repun tai -paidan.

  VastaaPoista
 2. Kyseistä mimmiä talutettiin ilmeisesti nimenomaan kouluun. Tänään onkin ollut jännä päivä :)

  VastaaPoista
 3. Nuorin tyyliblogiyrittelijä, jonka olen netistä bongannut, on ollut 8-vuotias >_<

  VastaaPoista
 4. Heh, kahdeksan.
  Minä en muodista ja pukeutumisesta välittänyt tuon taivaallista oikeastaan ennen vitos-kutosluokkaa.

  VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.