torstai 25. syyskuuta 2008

Punaiseen kaiteeseen nojaten

Tuntematon Bloggari on vieläkin hengissä, ja sai jopa käytyä neuvottelemassa nettiliittymäneidin kanssa. Aukeaa aukeaa, kunhan nyt ensin saadaan puhelinlinja.

Samainen Bloggari etsiskeli myös uutta kuvauspaikkaa autotallin tilalle, mutta toistaiseksi ei ole juuri onnistunut. Rappukäytävä on vähän hankala paikka, jollei sitten halua jatkuvasti kuvautua sammakkoperspektiivistä. Punainen kaide on kyllä kiva, mutta tilaa ei ole mihinkään suuntaan.

Näissä kamppeissa Stazzy yritti todistaa maailmalle (tai ainakin GDF:lle) tietävänsä kaiken tarpeellisen ISO 14001:sta.PS: pistäytykäähän osallistumassa Sannan arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa kuulla välillä sustakin ^^ Ehkä voisit keksiä erilaisia variaatioita tuon ekan kuvan kyyry-koukkujalka-asennosta? :D Sitä arvostaa ihmeen paljon tuota omaa rappukäytävää, vaikka siellä kuvailu onkin aikamoista hiippailua ja ihmisten kulkemisten kuulostelua. Mielenkiintoisia ääniäkin rappukäytävään kuuluu, vaikka asunnot itsessään ovat erittäin hyvin äänieristettyjä. Aika usei eräs tietty äiti huutaa kurkku suorana mukusulleen, yhdessä asunnossa katsellaan aina toimintaelokuvia, toisessa soitetaan iltapäivisin saksofonia ja yhdessä kämpässä on koiria. Yläkerran tyypeillä ravaa joku mummo + pappa -pariskunta. Ai joo, ja johonkin alakerroksiin on muuttanut joko ulkomaalailta peräisin olevia ihmisiä tai sitten muuten vai etniseen musiikkiin, suuriin, äänekkäisiin lösseihin ja vierasperäisiin ruokiin viehtyneitä suomalaisia, jotka vieläpä puhuvat keskenään kielillä :D

  VastaaPoista
 2. Joo! Tosiaan, kameran joutuu laittamaan niin lähelle, että joko jalat tai sitten pää leikkaantuvat poies, ehe.

  Meillä on koko talossa ainoastaan neljä asuntoa, ja alakerran tyttö on ainut joka edes voisi häiritä. Lisäksi valo tulee kivasti kattoikkunasta, mutta kun ei tosiaan ole tilaa... tai hmm, ehkä jos tekisi jonkin jakkaravirityksen...

  Idherin CV: "harrastukset: valokuvaus, bloggaus, demi, wow, naapureiden stalkkaus" D

  VastaaPoista
 3. Harvinaisen kaunis tuo rappukäytävä! Pitää vaan sitten suunnitella asut punaiseen kaiteeseen sopiviksi :D

  VastaaPoista
 4. ssu,
  kiitos :D


  Nei,
  kaunishan se on joo. Harmi, että minä vain näytän varsin hengettömältä punaisessa...

  VastaaPoista
 5. mahtava valaistus ja säpäkkä asu!

  VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.