maanantai 24. marraskuuta 2008

Kun vain taivas on rajana

Idhren haastoi minut esittelemään haaveitani "kun vain taivas on rajana ja ainoana sääntönä on vaatimus ajatella itsekkäästi".
Mitäs kaikkea sitä haluaisikaan...

1) Varmaankin maailmanrauhaa ja muuta sellaista Miss America -tyyppistä plaaplaata. Maailmanrauha on melkoisen epäitsekäs toive, kun itse on elänyt pienen ikänsä rauhaisissa maissa, mutta ei kai tuo haittaisi jos voisi matkustaa minne haluaa yhteenottoa pelkäämättä.

Maailmanrauhaa toivova tuntematon bloggari esittelee räjähdysherkkiä ilmapiirejä.

2) Pientä.. tai ei nyt välttämättä edes niin pientä taloa jossain vuorilla. Luontoa ja lampaita ympärillä, olematta kuitenkaan liian kaukana eristyksissä sivistyksestä.

3) Tahtoisin kovin myös mahdollisuuden elää tarvitsematta huolehtia rahasta. Joko siis yhteiskunnan pitäisi muuttua oravannahkataloudeksi, tai sitten minun pitäisi saada kohtuullisen suuri lottovoitto. Kumpikin kelpaisi, etenkin jälkimmäinen, sillä ei se työnteko niin kivaa ole. Jos rahasta ei olisi pulaa, minä kyllä keksisin kiljoona parempaakin tapaa käyttää aikani (turhaan ja vähemmän turhaan).

Pikku-Myy -kengät toisesta kuvakulmasta.

4) Ottaisin mielelläni jonkin lahjakkuuden: ylihyvän matikkapään, laulutaitoja tai piirustuslahjakkuutta. On masentavaa olla aina ihan hyvä olematta kuitenkaan mitenkään erikoinen. Siihen seuraan mielellään myös geenit jotka eivät liho, söisin sitten mitä hyvänsä.

5) Ja viides... öö.. onko tämä nyt se, missä pitää toivoa muuttuvansa prinsessaksi? Eiku, taitaisin valita mieluummin jonkinlaisen klassisen "keskimäärin onnellinen, pitkä elämä ilman suurempia katastrofeja".

Nonnih, siitä saitte. Näin mielikuvitukseton minä olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.