maanantai 3. marraskuuta 2008

Palkintoja suuren puun takaa

Minun ikivanhalla kannettavallani raahattavallani ei ole kovinkaan suuri kovalevy, mutta kummasti sekin vain syö valokuvia. Viimeisimpien uusvanhojen löytöjen joukkoon kuuluu mm. tämä, joka on otettu joskus, jossain... mutta ainakin puulla on melkoisesti kokoa.


En ole selkeästikään puunhalaaja, vaan ennemminkin puussaroikkuja tai puuhunnojaaja. Tässä otoksessa päällä nahkatakki, jolla on ikää kymmenen vuotta enemmän kuin minulla (kyllä äiti, se on vielä hengissä).

- - -

Tapaa on myös palkittu, kahdeltakin suunnalta.


Idhren jaeskeli minulle sievän polaroidkuvan. Tapaan kiittää, mutta jätän eteenpäin jakamisen tällä kertaa väliin.Sand in my shoes -blogissa sen sijaan odotti Premio Dardos:

"The award is given for recognition of cultural, ethical, literary, and personal values transmitted in the form of creative and original writing...that's the general idea. So, the rules are to pass this on to 15 other bloggers who deserve this-in my opinion"

Tapaankohan minä mitä arvoja siirrellä? Eettisiä vai henkilökohtaisia, kovin korkeakulttuuria tämä ei ainakaan ole. Enkä piruvie rupea viittätoista blogia miettimään, kreatiivit ja originellit (originaalit?) saavat luvan jäädä tällä kertaa neljään:


(Niin, ja hiljaiseloa ihmetteleville todettakoon, että minulla ei tosiaan vieläkään ole nettiyhteyttä. Odottamalla hyvä tule... tai sitten ei.)

3 kommenttia:

  1. Onhan sulla selkeästi vihreät arvossa näkyvissä blogissa :) Itsekin painiskelen juuri, että keille kaikille palkintoa jakaisi. Olit kyllä ekana mielessä, täytyy sanoa :D

    VastaaPoista
  2. Jahas, tämä tapa-puoli onkin jäänyt vähemmälle huomiolle. Tunnen itseni kuitenkin sen verran naaliksi että kiitän tunnustuksesta: merci!

    VastaaPoista
  3. Joo saat kans tommosen eettisyys-kulttuurillisuuspalkinnon :)

    VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.