maanantai 25. elokuuta 2008

Inspistä #1

Aina välillä sitä ilmestyy silmien eteen inspiroijia. Viimeisimpiä keräilin blogeista.


Vasemmalla Suomen Oma Tuleva Tähti Suvi Koponen Jean-Paul Gaultier'ssa. Vihreän mekon ja sukkahousujen yhdistelmä on aivan ihana, mutta miksi oi miksi mallit eivät nykyään saa hymyillä näytöksissä. Suvikin olisi paljon sievempi pienen hymyn kanssa.

Keskellä Isabelle Marant'n syysnäytös. Mekko oli jollain toisellakin mallilla päällä ilman takkia, ja jotenkin se ei enää toiminut ollenkaan niin hyvin.
Oikealla.. öö.. mikäs tämä näistä sisaruksista onkaan? Ihan sama, tyttönen ei ole minua koskaan viehättänyt, mutta oi tuo laukku. Minäkin haluan vihreän ja karvaisen!

Tästä voimmekin todeta, että olen hyvin pitkälti vihreä ihminen.

Silti, se kuva joka tässä viime aikoina on viimeisen päälle iskenyt, on tämä Paras aika vuodesta -blogin kommenttilaatikosta löytynyt Lou Doillon. Tai siis nuo shortsit. Mulle kans! Olisikohan Emmauksella vahingossa vanhoja farkkuja ja mistähän tästä kaupungista oikein löytäisi niittejä..?


Värjäsin hiukseni. Kuten kuvasta voi todeta, tulos on taattua lajia "tiikeri". Eipä näihin takkuihin oikein kovinkaan tasaisesti voi väriä saada. Latvat ovat selkeästi vaaleammat, ja muu tulos vähän liian tumma. Yritin ottaa itsestäni kuvaa eilisiltana, ja opin ainakin sen, että sitä ei kannata ottaa yhdentoista aikaan illalla, meikittömänä ja käsivarrenmitan päästä salamalla. Onneksi on Gimp. Käsittelee ne oikeidenkin mallien kuvia hei!

2 kommenttia:

  1. Tiikerithän on hyväksi ;) Tulee mieleen 1) se aika, kun itselläkin oli tummanpunaiset hiukset 2) se aika, kun oli tummanruskea-vaalearaita -raitaiset hiukset, sekin oli aika tiikeri :D 3) se aika vaalennusprojektissani, kun hiukseni olivat lähestulkoot oranssit - onneksi sentään ei kovin punertavaan päin. Ei muuten, mutta mielessäni kaikui ihmiset oranssidissailut ja orankivertaukset ;<

    VastaaPoista
  2. Mulla on joskus ollu ihan oikeasti "neonoranssit" hiukset.
    Mut se oli aikana ennen takkuja... :D

    VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.