torstai 28. elokuuta 2008

Itseään sivistävä muottibloggari

Oi armas lukijani. Jos höhötät itseksesi pompööseille poseerauksilleni, et ole yksin.
Minä harrastan aivan samaa. Tänään vuorossa jalaton kuva, sillä autotallikuvauspaikkani oli infektoitunut : sen yläpuolella tehdään ikkunaremonttia. En hitto soikoon poseeraa itselaukaisimelle remonttimiesten nenän alla!

Intterwebissä surffaillessa oppii kaikkea. Kuten sen, että Trendi (vaiko lukijat?) on viimeinkin valinnut suosikkimuotibloginsa. Bloggareiden haastattelut voi lukea *täältä*. Minä hämmennyin : Nelliinan nimi ei olekaan Nelliina.

Lisäksi on melko huolestuttavaa todeta, että kaiken olennaisen Ranskasta oppii lukemalla Hesaria. Pitäisköhän minun välillä siirtyä sivistämään itseäni jonkin paikallisen sanomalehden seuraan? Joka tapauksessa, eilinen Hesari kertoi, että piakkoin ilmestyy kaikkien orjallisesti ja omasta tahdostaan muotia seuraavien "Must See" -elokuva. Coco avant Chanel. Pääosassa Audrey Tautou. Selevä. Minulle Audrey on Amélie ja Coco se joka lanseerasi rusketusvimman.Hämmentävää katsoa näitä kuvia kun näkee itsensä yleensä peilistä : otsatukka on väärälle puolen vino.

Farkut : Morgan
T-paita : kirppari
Vyö : New Look
Hiukset : se normaali "kampaus"

2 kommenttia:

  1. Ihmiset sai äänestää suosikkiblogiaan, ainakin koko kesän oli kisa päällä :P

    Amelie-likkahan sopii erinomaisesti Cocoksi^^ Vähän kuin aikamme Audrey Hepburn, Hephpurn, Hebuprn, Burphep... jjo.

    VastaaPoista
  2. mmjooh. Samaa ulkonäköä on, samaa tyyliä... ei vielä.

    VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.