keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Musiikkihaastetta vihdoinkin

Idhren heitti joskus taannoin syksyn musiikkihaasteella. Toteuttaminen on kestänyt tänne saakka, sillä nyt ammuttiin väärää harakkaa. Minä nimittäin kuuntelen aivan olemattoman vähän musiikkia, listan teko on siis ollut kovin vaikeaa.

"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

Gabriella Cilmi ; Sweet About Me
Tämä on pyörinyt nyt radiossa niin paljon, etten edes minä ole voinut välttyä. Ja sitten jää päähän soimaan. Hauskaa lauletaan-suihkussa-kovaa-honottaen-ja-väärin -musiikkia.

Janis Joplin ; Piece of my Heart
Öh, tartteeko tätä edes mitenkään perustella?

Samalla linjalla jatketaan seuraavan syksyn vanhan uusiolöydön kanssa:
Bob Marley ; Get Up, Stand Up

Tryo ; Hymne de nos campagnes
Tämä on Tryon lauluista se jota fanit laulavat täyttä kurkkua keikoilla, bändi ei olettettavasti pysty enää esiintymään "maalaishymnia". :D Ei mikään uusi, vaan toimii mainiosti illanistujaisten taustamusiikkina.

Ja viidenneksi listalle pääsee tämä alle embedattu hyvin hämmentävä esitys, joka saa minut huvittumaan joka ikinen kerta. Naurua syksyssä tarvitaankin. Lisäksi tuo quebecilais(?)aksentti on aivan uskomaton...(Alkuperäiskappaleenahan siis toki Joe Dassin ; Siffler sur la colline)

Haastan puolestani mukaan Sannan, Emmin, Gemman ja Mirkan.

8 kommenttia:

 1. Jee, mulla oli sama Gabriella mun omassani...

  http://www.maurelita.com/2008/09/love-your-blog.html

  VastaaPoista
 2. Juuh, mä muistelinkin jossain nähneeni, se oli tosiaan sulla :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkee ihanaa sulla! Btw tuo Marley linkki heittää Jopliniin.

  VastaaPoista
 4. öäh, pitääkin korjata se kunhan joudan

  VastaaPoista
 5. Ih-dren, mä en selkeästikään onnistu tänään.

  VastaaPoista
 6. Hih, mie olen aivan traumatisée quebecilaisesta aksentista... Ekoina vuosina taalla Ranskassa, kun viela hatarasti puhuin taman maan kielta, asuin asuntolassa jossa ensimmainen puoli vuotta 99% oli quebecilaisia... Kauhean mukavaa porukkaa, elavaista, nauravaa etc...mutta helekutti saanut mitaan selvaa niista ensimmaisina viikkoina, kunnes pikku hiljaa avautui niitten 'salakieli'. Oli kuin uutta kielta olisivat puhuneet mulle... Ainakin se ekaksi tuntui silta. Onneksi englannilla sitten parjattiin. ;)

  Eli tama heidat aksentti tosiaan repasee... huh!

  VastaaPoista
 7. Mulla ei onneksi ole traumoja, lähinnä vain repeilen joka ikinen kertya :D

  VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.