torstai 18. syyskuuta 2008

Reklaameja ja kirsikkapuu

Eilen tram-pysäkillä odotellessaan Tuntematon Bloggari bongasi NafNafin uudet syysmainokset, ja huvittui kovin. Linja jatkuu samana kuin viime keväänä, nyt luvassa vain on pehmeitä ja suuria neuleita (ja kivojahan nuo ovat, puserot). Eivät ne kylläkään ne neuleet minua niinkään huvita, vaan lähinnä mainosten NöfNöf:


Tuleeko jollekulle muullekin mieleen elävästi alla olevan reklaamin herrahenkilö?


Kyseessähän on tosiaan paikallisen liikenneturvan liivipropagandaa. Tekstissä lukee: "Se on keltainen, se on ruma, se ei sovi minkään kanssa, mutta se voi pelastaa henkesi."

Karl oi Karl, kuinka voimmekaan tänä syksynä sivuuttaa neonkeltaisen välttämättömyyden..?

Tuntematon bloggari roikkui myös kirsikkapuun varjossa.


5 kommenttia:

 1. Aww, tuo possu on ylihyvä ^^ Oonkin tässä päättänyt rajoittaa elukansyöntiäni söpöystekijän mukaan - possut ja karitsat ja vasikat on liian söpöjä syötäviks. -.- Vaan noh, eipä tuota tule karjatalouttakaan liikaa tuettua, kun nykyinen ruokavalio koostuu hyvin pitkälle kanasta ja vihanneksista, muodossa tai toisessa ;o Tässähän het tulee hyvä ihminen -fiilis! Mut ravintolassa en syö elukkalapsia! Suurisilmäisiä, niiskuttavia elukkalapsia...

  VastaaPoista
 2. Kun Karliin tormasin ensimmaista kertaa en ollut saada naurulle loppua...

  Siis kun nain julisteessa hanet, en tietenkaan oikeasti. Lukiessani tuon lauseen kuulen samalla hanen ihanan saksalais aksentin kun han puhuu ranskaa... J'adore!

  VastaaPoista
 3. Idhren,
  askel se on ilmeisesti pienikin askel, niin ainakin sanovat...

  M'man,
  sitten kun vielä kuvittelet päälle sellaisen pienen nöfnöf-äännähdyksen. Seuraavalla kerra vielä koomisempi tilanne..

  VastaaPoista
 4. Mutta madame miten tyylikkäitä otoksia! Jotkut ne osaa ottaa..

  VastaaPoista
 5. Sinne vaan kirsikkapuun alle, ei ole kaukana. :D (mitenniin olen muka kateellinen ihmisille joilla on oma puutarha ja luonnonvaloa?)

  VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.