tiistai 30. syyskuuta 2008

Nancéienne [nãn-sei-jen]

...ja vastauksia.

Lupasin vastata kysymyksiin, ja eihän tässä edes tulla kuin päivän verran myöhässä. Valikoiden ja sensuroiden, toki :D Oma napa, paras napa. Jokusen kuvankin liitän, jos Gimp Nomade suostuu usb-tikulleni asentumaan.

Onko sinulla tyyli-ikonia, kuka? Jos ei, miksi ei?

Minun tyyli-ikonini vaihtuu miltei päivittäin, Underworldin Selenasta (jonka kuteissa en todellakaan olisi katu-uskottava), Greasen kautta Honey Junkiehen (jonka tunikat aiheuttavat kateutta). Ja sitten, noh, pukeudun kolmena päivänä viidestä vihreisiin sammareihin...

Ja suosikkielokuvasi?

Ymmh, yhtä suosikkileffaa ei varmaankaan ole, mutta viimeisin oikeasti hyvä katsomani taisi olla Almodovarin Volver.


Kerro kirja tai pari, jotka ovat jollain tavalla muuttaneet elämääsi, pienesti tai suuresti, ei väliä :> Entä onko tällaisia elokuvia?

Elokuvista en taaskaan osaa sanoa, mutta kirja...Sekä Taru Sormusten Herrasta, että Follettin Taivaan pilarit tekivät aikanaan suuren vaikutuksen. Minä kun kuvittelin etten erityisesti historiallisista kirjoista pidä.

Supervaikea kyssäri: jos saisit korjata yhden epäkohdan maailmassa, mikä se olisi?

Supervaikea vastaus: välinpitämättömyys. Jos ihmisillä olisi huomattavasti vähemmän "ei-kuulu-mulle" -asennetta, maailma olisi heti vähän parempi paikka.

Millaisia paheita sinulla on?

Suklaa.
Kaikenkattava laiskuus.
Olut.
Internet.


Kuinka pitkä olet?

161 villasukissa.

Mitä kieliä osaat? Missä maissa olet käynyt?

Noin niinkuin ihan kunnolla osaan kommunikoida suomeksi ja ranskaksi. Englantikin sujuu puhetasolla, mutta vaatisi vielä melkolailla petraamista. Ruotsi ja espanja ovat hyvin ruosteisia. En ole koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella, ja täälläkin on lähinnä tullut matkustettua akselilla Suomi - Ranska - Saksa - Kanaalin tuolla puolen.

Mikä on ihotyyppisi?
Hankala. Pintakuiva ja akneinen.

Tärkein ihminen?

Kai se on tuo poikkis (joka muuten näyttää ihan hassulta kun leikattiin hiukset).

Tämän hetken suurin/hallitsevin unelmasi?

Onko tämä nyt varsinainen unelma, mutta tarkoitus olisi löytää kavereita täältä Nancysta. Tympeäksi käy elämä ilman. Toisaalta, eilen vakaasti päätin, että tulevaisuudessa perustan yrityksen joka vuokraa ihmisille lampaita ja vuohia ruohonleikkureiksi.

Mitä teet yleensä illalla viimeisenä ennen kuin alat nukkua ja entäs aamulla kun heräät (siis jotain merkityksellisempää kuin silmien sulkeminen/avaaminen tai kellon katsominen)?

Eh. Laitan korvatulpat? (Mitenniin addikti?) Niin, ja tarkistan, että pienet eläimet ovat "hengissä".Kuvissa hymyily on selkeästikin yliarvostettua. Teemana "Tupareita varten pukeutunut kameleontti maastoutuu sohvaan", kuvausrekvisiittana verhot joihin käytin karmeasti aikaa ja energiaa.

1 kommentti:

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.