tiistai 7. lokakuuta 2008

Selviytymispakkaus

Mitä tekee ihminen päästessään nettiin?
Päivittää tietysti ensialkuun bloginsa.
(Vuokranmaksusta nyt ei kannata ollenkaan puhua.)

Olen tunnetusti hitaasti syttyvä ihminen, joten päätän osallistua blogitrendeihinkin jälkijunassa.
This is soooo 2007, mutta esittelen silti laukkuni sisällön, "kun kaikki muutkin".

Tai siis, ensialkuun sen laukun.
Selviytymispakkauksenani toimii musta, kankainen jonkin laukkukaupan loppuumyynnistä bongattu laukkusuuruus, joka syö aivan uskomattoman määrän tavaraa. Tällä kertaa mukana ei edes ole vesipulloa (unohdin) tai neonkeltaista liiviä (en ollut liikkeellä pyörällä)...


Sivussa roikkuu suomalaisille tuttu hirvi, joka tarttuu sarvistaan aina ja kaikkialle. Mm. ostoskärryyn tai pyöränkoriin.


Sitten sisäinventaarioon:
Siivosin pois kaiken suoranaisen roskan, kuten käytetyt juna- ja tram-liput, kuitit ja irtonaiset suolapähkinät (!).
Tuloksena oli silti mystillinen määrä tavaraa, jolla kaikella on oletettavasti tarkoitus... ainakin jossain ulottuvuudessa.

Alussa oli pimeys, lahjapakettiin kääritty kirja, hengenpelastustuotteet (suklaata ja korvatulpat) ja kameran kirjava pussi.


Kaksi kynää, kolikkoja joista kaksi kolmasosaa schweitsiläisiä, usb-tikun kuori, polkupyörän pumppu ja rengasrauta.


Kemppariosastolla dödörantti, käsirasva, nenäliinoja (jotka tosin pitäisi luokitella hengenpelastustuotteiksi) ja käsineet.

Täällä on satanut jo viikon verran, joten laukustani löytyy aurinkolasit (muttei sateenvarjoa), puhelin rumassa mutta ah-niin-kätevässä kotelossaan ja hiiri.Toisessa päätytaskussa majailee mm. käsidesi, purkkaa, huulirasva, auton avaimet, hiusasioita ja hakaneuloja.
AINIIN, ja tietysti Renault Trucks -magneetti. (???)


Hirvipäädystä kaivoin esiin taskulampun (semmoinen veivattava malli), toisen huulirasvan, minikynän ja lompakon. Mainitakoon, että käytän huulirasvaa noin kerran kuussa, joten kaksi puikkoa taitaa olla hätävarjelun liiloittelua.


Ja sitten vielä sivutasku, joka syö kätevästi A4-kokosia asioita. Kansio, CVitä, kirja, kauan kadoksissa ollut CPAM:n kirje ja muistilappulehtiö.


Olen valmis autiolle saarelle.
Haastan leikkiin mukaan sen, joka ei vielä ole laukkuaan esitellyt!

2 kommenttia:

  1. josses, sulla on enemman tavaraa kasiveskassa kun mulla vaippakassissa (sis. omat ja vauvan tavarat).
    Mulla on muuten sama huulirasva kulkenut kassissa jonkun n vuotta koska kaytan sita viela harvemmin kun sina, se pitais varmaan havittaa jo ihan hygieeniasyistakin.

    VastaaPoista
  2. Hihi, sen siitä saa kun kuljettaa koko elämää mukana. Joutuu varmaan harkitsemaan uudelleen jos/kun joskus vaippakasseja sitten rahtaa...

    VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.