sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Madonna vai Cindy Lauper?

Sain perjantaina kesken työpäivän tekstiviestin:
"ça tdiré une soirée 80 à danne demin?"
Jaa, että kasaripileet.

Muutaman tunnin harkinnan ja vaatekaapin ympäri kääntämisen jälkeen totesin, että voisihan sinne mennäkin. 80-luku on yllätävänkin vaikea aihe. Kaikkea pari vuosikymmentä aikaisempaa olisi löytynyt vaikka muillekin jakaa, mutta jostain syystä kaapissani ei ole suurta määrää sähkönsinisiä jakkuja olkatoppauksilla tai neonkeltiaisia legginsejä. Lopulta inspiroijina saivat toimia Madonna ja Cindy Lauper ja kuvaajana poikkis (jolle näköjään vielä joutuu opettamaan kameran käyttöä...)

Tulos oli joka tapauksessa miltei onnistunut...
Itse pileet sitten.
Niin.
Kun Elsassin rajalla sijaitsevan hyvin-pienen-kylän jalkapallojoukkue järjestää varojenkeruutarkoituksessa 80-lukubileet, tulos voi olla ihan mitä tahansa. Tällä kertaa kuitenkin asuni ohessa varsin onnistunut. Musiikki tosin oli vähän kaikkea väliltä 60 ja 90 emmekä edes kuulleet Like a virginia.

Ja jossain vaiheessa sain muistutuksen siitä, että ei tosiaankaan olla kovin kaukana Saksasta. Jotan hyvin perinteistä musiikkia, jonka kaikki tuntuivat tuntevat, jota tanssittiin paritanssina... ja joka vähitellen muuttui letkajenkan ranskalaiseksi versioksi ja tiputanssiksi.

Mihinkähän ulottuvuuteen minut juuri paiskattiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.