tiistai 11. marraskuuta 2008

Kosmopoliitti kylpyhuoneessa

Olin valtaisan kosmopoliitti, ja vietin viime perjantai-illan kolmessa maassa: Ranskassa, Luxembourgissa ja Belgiassa. La vie est belge, vai miten se nyt menikään?

Joka tapauksessa, illlasta jäi käteen tasan ja ainoastaan yksi julkaisemiskelpoinen kuva, ja siinäkään mekkoni ei oikein pääse oikeuksiinsa. Kaikissa muissa olin kiiltävä ja punainen, jopa enemmän kuin normaalisti. Alareunassa vilahtavat myös rakkaat tyttökenkäni, ne ainoat omistamani korkkarit...


Ja joo, kuvaupaikkana on äärimmäisen elegantti kylpyhuone. Luojan kiitos ei meidän. Meillä ei ole ihan tuollaista sekasortoa... lähinnä sen ansiosta, että puoleentoista neliöön ei juuri sekasortoa(kaan) mahdu.

Hyvin lyhyen helman ja piikkikorkojen kanssa oli vallan hupaisa käveleksellä Luxembourgin mukulakivikatuja melkein-kymmenen-asteen lämpötiloissa.

EDIT: Mrs Morbidi Australian lämmöstä kirjoitti muotiblogeista, ja siinä sivussa mielenkiintoisen lauseen: "No se, että blogeista näkee ihmisten ajatusmaailman. Mikä koetaan sellaiseksi asiaksi, että siitä tekee mieli blogata... Mikä koetaan sellaiseksi blogiksi, että sitä halutaan lukea..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.