perjantai 22. elokuuta 2008

Jos eilen kuolin, en tätäkään tiennyt. Osa 1.

Vaatepuljut sitten perustavat omia blogejaan päästäkseen lähemmäs niitä, jotka vaatteita käyttävät.
Jonkin ranskismuotiblogin kautta päädyin Comptoir des Cotonniers'in blogiin, nimeltään Brèves de Style.

Alla yksi poikkeuksellinen kuva ranskattaresta kumisaappaissa. Keskimääräinen ranskalaisnainenhan ei kumisaappaisiin koske. Pikkukengät niiden olla pitää, säällä kuin säällä, keuhkotautia uhmaten. Mnää oon erilainen nuori keltaisissa kumppareissani. "Ooh, makeet!" -kommentteja saan ainoastaan miespuolisilta vastaantulijoilta.


Ainiin, Brèves de Style. Sekava tausta, ihan hyvää tekstiä. Vaatteita jotka eivät henkilökohtaisella tasolla innosta. Ja miten keittokirjan lanseeraaminen liittyy vaatteiden kauppaamiseen? Ovatkohan ne edes kevytreseptejä? "Syökää näitä, madame, niin näytätte paremmalta vaateissamme."

Ja onpahan muuten kohtuullisen mielenkiintoista huomata, että sivupalkissa on litania linkkejä ihan yksityishenkilöiden pitämiin muotiblogeihin. Toimiikohan mainosarvo toiseenkin suuntaan?

---

Koska "Päivä jona Stazzy osaa valokuvata" on edelleen hamassa tulevaisuudessa, saatte keskittyä ihailemaan kukkakenkiäni ja staralaseja kollaasimuodossa. Gimpin käyttökin taitaa olla hieman hakusessa.


Tram muuten olisi kooltaan ja valaistusolosuhteiltaan täydellinen valokuvauspaikka, pitäisi vain iljetä poseerata julkisesti. Yeah right.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.