torstai 11. syyskuuta 2008

Kuvaamisen sietämättömästä vaikeudesta

Royal Air Mail toi eilen pienen paketin Kanaalin toiselta puolen.
Paketista löytyi hartaasti huutamani ja innolla odottamani musta puuvillasekoitetunika. Ja kyllä se on ihana, vaikka itseasiassa olikin pidempi kuin odotin, kerrassaan mekko, pituus yltää miltei polveen saakka. Hakaneuloja on onneksi olemassa, jos joskus saan aikaiseksi hankittua ompelukoneen, helmaa voisi hieman lyhentää.

Eilisiltana piti kokeilla raidallisten pyjamahousujen kanssa, mutta siitä onneksi ei ole todisteita. Tämänpäiväinen yhdistelmä oli toimivampi.

Mutta voi herranjesta kuinka valokuvaaminen voi joskus olla vaikeaa. Joko minulta puuttuu pää (puoliksi tai kokonaan), tahi sitten ilme tai asento on ihan hömelö. Saatte siis tyytyä yhteen puolipäättömään ja yhteen melkein onnistuneeseen otokseen.Kokeilin myös ruveta arkkitehtuurikuvaajaksi, mutta eihän siitäkään tullut mitään sumun takia...

6 kommenttia:

 1. Hih ! Tänä aamuna sain tosi vinhan idean ja teki mieli kuvata kenkiäni taivas taustalla Défensen oudot pylväsjutut rekvisiittana - mutta se olisi edellyttänyt että makaan selälläni koivet kohti taivasta valokuvaamassa kännyllä, pahimmassa ruuhka-ajassa.

  Pokka ei pitänyt.

  Tulossa yltiökiltti versio toimistolta (yksin lounastunnilla)... kunhan se kuva ilmestyy... *kärsimättömänä*

  http://pligaa.vox.com/

  VastaaPoista
 2. Eh, voisinpa olla kärpäsenä sitten kun tuon joku päivä toteutat :D

  VastaaPoista
 3. Miks kaikki muut löytää noita ihkuja mustia pitkähihaisia tunikoita paitsi määä >_< Olisit viel sanonu et tossa on taskut ni olisin repiny hiuksiani kateudesta >_<

  VastaaPoista
 4. Siihen käytettiin ainakin viisi tuntia Ebayssa roikkuen :D

  VastaaPoista
 5. Näpäkkä ostos! Mulla edelleen se erihyvä kone jos haluat lyhentää.

  VastaaPoista
 6. Joo, itseasiassa se oliskin sitten seuraavan Hoenheim-reissun tekosyy :D

  VastaaPoista

Emme Tapaa niellä kommentoijia purematta.